Zombie Apocalypse



År 2027. Efter tredje världskriget. Zombiekatastrofen är ett faktum. Ert uppdrag: Hitta ett botemedel någonstans i en ödslig, mörk och zombieinfesterad skog. På spel: Mänsklighetens överlevnad. Hjälpmedel: Era guider, eventuella vapen som ni lyckas hitta och ert mod.

Vem är du i ett efterkatastrofenscenario?

Tycker du det är härligt att få vara rädd och skönt att ha någon att gömma dig bakom? Är du den som är rädd men tycker det är härligt att fatta mod och försöka genomföra uppdrag och överleva ändå?

Är du kanske den som knappt blir rädd för något och knappt kan vänta på känslan av att ha ett järnrör eller en kofot i din hand när det är zombies på väg åt ditt håll? Ta reda på hur du agerar när det kommer till kritan!

För vem: Jättebra event för alla tillfällen! Alla kan vara med i alla åldrar ifrån 15 år. (Rekommenderas inte för barn eller människor med hjärtproblem)

I vår upplevelse "The Zombie Apocalypse Revamped" får du möjligheten att ta ett djupdyk i en värld som är starkt inspirerad av amerikansk TV-serie kultur (The Walking Dead).

Du får möjligheten att komma härligt nära känslan av att faktiskt vara med om en zombieapokalyps.

Så vad råkade du ha på dig när zombieapokalypsen inträffade? Vem var du med och kommer du att överleva tills morgondagen gryr?

Pris: 480 kr per person (Minimibetalning för tio personer förutom på våra öppna datum)

Tid: ca 2.5 timmar

Plats: I närheten av lilla Delsjön, vägbeskrivning kommer med bokningbekräftelse.

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420