MordmysterietVem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag.

Det är ett nytt och spännande koncept att lösa en Mordgåta genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin karaktär och slår sig ned till middag.

Det är där som mordgåtan ska lösas. Vi har genomfört Mordmysterium med över 80.000 personer redan. Har du inte testat har du nu chansen.

Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.

Ska du arrangera ett roligt och spännande event till er möhippa har du hamnat helt rätt. Vi erbjuder en komisk mordgåta med många skratt och mycket humor. Mordgåtan har blivit en succé bland både företag och privatpersoner då detta är ett helt nytt sätt att umgås över en trevlig middag.
Pris: 370 kr per person (Minimibetalning för tio personer)

Tid: 3-3,5 timmar

Plats: Över hela Sverige. Vi utgår ifrån Göteborg, Stockholm och Malmö men är helt mobila. Hemma hos er eller hos någon av våra samarbetspartners om ni köper till middag. Vi har färdiga menyer hos ett 20-tal olika restauranger med paketpris på både Mordmysterium och middag.

För vem: Tokbra middagsaktiviet för grupper mellan 8-250 personer

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420