Medeltida StridMedeltida strid är en aktivitet som får adrenalinet att pumpa. Aktiviteten tar ca två till två och en halv timme och är uppdelad i två olika faser som skiljer sig en hel del ifrån varandra. I den första fasen så varvar vi strider en mot en, två mot två, tre mot tre och två stora lag med teori. Under vilopauserna ger vi er våra bästa tips på hur man strider effektivt. I den andra fasen blir det filminspelning.

Upplägg: När ni kommer blir det säkerhetsinstruktioner. Vi berättar också lite om attityd och regler.

Sedan är det dags att ta till vapen. Ni får då välja bland våra vapen och sköldar tills ni är nöjda.

Vi börjar sedan striderna, först individuellt och sedan i två stora lag. Det blir en massa olika spelvarianter och mycket variation. Vi varvar alltid strid med lite stridsteori för att hjälpa er bli bättre. Efter striderna är över och vi har ett vinnande lag så blir det något helt annat, då blir det nämligen filminspelning! Welcome to Hollywood.

Vi utrustar er då i full medeltida/high fantasy utrustning (förutom skor, ha gärna på er svarta skor) ifrån vår rollspelsvärld.

Vi spelar sedan in en ca 2-5 minuter lång film där förstås striden står i centrum men där det även spelas in lite andra scener med hjälp av våra skådespelare.

Filmerna som skapas brukar bli enormt roliga att titta på speciellt förstås för dem som känner deltagarna. Det hör till vanligheten att filmen ifrån en möhippa visas upp på bröllop. Mycket skratt brukar det bli under denna filminspelning och vi garanterar att det kommer att bli samtalsämnet en lång tid framöver.

(Vapnen som används kommer ifrån företaget Calimacil och är det mest högkvalitativa som finns att hitta på marknaden. Välj mellan riddarsvärd, ninjasvärd, spikklubba, yxa, vikingasvärd eller kanske ett hobsvärd? Sköldar finns i olika storlekar och med olika utformning.)

Pris: 400 kr per person (Minimibetalning för tio personer)

Tid: 2,5 timmar

Plats: I närheten av lilla delsjön, vägbeskrivning kommer med bokningsbekräftelse

För vem: Jättebra event för alla tillfällen!

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420