GameshowBrukar du sitta hemma i tv-soffan och titta på "Vem vet mest", "På spåret" eller "Vem vill bli miljonär" och tänka att du minsann kan göra bättre ifrån dig än deltagare som är med.

Nu har du chansen. Tillsammans med dina vänner kan du nu faktiskt bevisa att du är bättre än deltagarna på tv. I vår upplevelse "Gameshow" kan du briljera med din allmänbildning!

Ni har nytta av allt ifrån klurighet till koncentration och fingerfärdighet, allt för att alla i ert lag ska kunna bidra och glänsa!

Mycket skatt, laganda, tävling, stämning och möjlighet att samarbeta utlovas.

Delmomenten:

Spitfire: Här gäller det att snabbt trycka på Buzzerknappen och svara, med hjälp av bilder eller musik leder en fråga snabbt vidare till en annan.

Stratego: När man har svarat rätt kan man välja om man vill svara på nästa fråga själv, eller tvinga det andra laget att försöka svara eller lägga upp frågan så att laget som är snabbast på knappen får svara. Det gäller att fatta ett strategiskt beslut efter att man fått höra kategorin.

Multiple choice: Varje lag väljer ut en medlem från varje lag. Det gäller att vara kvar i leken längst. Det finns livlinor. Fråga laget, ring en vän, fråga motståndarlaget samt eliminera hälften av alternativen.

Pris: 370 kr per person (Minimibetalning för tio personer)

Tid: ca 2,5 timmar

Plats: Hemma hos er eller hos någon av våra samarbetspartners om ni köper till middag

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420