Archery BattleUpplev den ultimata adrenalinupplevelsen Archery Battle! Den har tagit USA med storm och har nu även kommit till Sverige. Upplev hur det är att vara Legolas eller Katniss när du prickar dina motståndare med pilbåge.

Vad är Archery Battle?

Nu är sporten äntligen här. Archery Battle(även kallad Archery Tag). Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen.

Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en välriktad pil rakt i bröstet på din kompis.

Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Utrustning?

All utrustning som används är välbeprövad och säker. Varje deltagare får varsin Archery Battle mask utöver en alldeles egen Arcery Battle båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Ni spelar på en stor gräsplan med massor av uppblåsta skydd.

Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

Målet: Att slå ut motståndarens bas alternativt att slå ut alla medlemmar i motståndarlaget.

Dina hjälpmedel:

• Skydd som du kan ducka undan bakom.

• Lagkamrater som du kan lägga upp en vinnande taktik tillsammans med.

• En pilbåge som är perfekt anpassad för ändamålet.

• Yxa, kofot, järnrör med mera som du kan slå ut dina motståndare med när de precis avfyrat sina pilar. (Levande rollspelsvapen ifrån Calimacil, inte riktiga vapen förstås, vi vill ju att ni ska komma härifrån levande.)

Pris: 400 kr per person (Minimibetalning för tio personer)

Tid: 1,5 - 2 timmar

Plats: Helt mobil aktivitet. I Göteborg genomförs den i närheten av Slottskogsvallen, vägbeskrivning kommer med bokningsbekräftelse

För vem: Jättebra event för alla tillfällen!

Boka: Maila till info@eventligan.se eller ring 0725-420420